Loading...
Alexandru Ioan Cuza nr 23 Brasov (intrarea prin Farmacia Catena, vis-a-vis de Spitalul Marzescu) 0751 155 855 mihaela@analizaposturala.ro

- Sustinatori plantari personalizati -

Alege protecția terapeutică a corpului tău!

De cele mai multe ori, modul în care calci îți influențează (pozitiv sau negativ) întreaga structură a corpului, de la glezne la coloană. În felul acesta, postura corpului este afectată și poate suferi deviații.

În urma efectuării analizei posturale cu tehnologia POSTUROTEST, îți vom propune folosirea unui sistem de protecție terapeutic. Acesta te va ajuta să îți corectezi poziția picioarelor în mers și în poziție statică, într-un mod confortabil și neintruziv.

Acest sistem se numește susținător plantar personalizat și te poate ajuta la regăsirea echilibrului postural.

Ce este un susținător plantar personalizat?

Susținătorii plantari sunt materiale de suport terapeutic realizate cu ajutorul computerului, personalizate pentru forma și dimensiunea tălpilor picioarelor tale.
Aceștia se realizează pe baza examenului baropodometric static și dinamic, a examenului de scanare corporală integrală și a evaluării posturale (videografice).

Rezultatele analizei posturale ale fiecărui pacient se vor expedia automat către Centrul de Ortopedie de la Bologna și Centrul de Cercetare și Producție al acestuia. Aici, specialiștii vor examina problemele posturale ale pacientului și vor realiza susținători plantari personalizați pentru fiecare pacient.

Toate modelele de susținători plantari sunt realizate din materiale de înaltă calitate, sunt flexibile și pot fi introduse ușor în orice tip de încălțăminte.

Acești susținători au grosimi reduse, cu excepție susținătorii plantari SPORT care au grosime mai mare, pentru a face față activității sportive. În compoziția acestor materiale intră și elemente ortopedice care pot varia ca dimensiune și conținut, pentru a produce corecțiile necesare în diferite zone ale piciorului.

Materialul de acoperire al susținătorilor plantari este compus din microfibră antialergică, antibacteriană, antiperspirantă și antialunecare, confortabilă și plăcută la atingere.
Când ai nevoie de susținători plantari personalizați?

Terapia cu ajutorul susținătorilor plantari este dinamică. Aceasta stimulează schimbările posturale dar și alte schimbări provocate de eventuale terapii asociate. De aceea, în urma purtării acestor susținători, este necesar un control specializat periodic pentru a analiza schimbările prin care a trecut pacientul.

Susținătorii plantari individuali sunt recomandați pentru:

 • Prevenire: prevenirea traumelor posturale este recomandată încă din copilărie. De aceea, susținătorii plantari sunt recomandați pentru copii și adolescenți, pentru a garanta o sprijinire corectă și echilibru în mișcare pe durata dezvoltării acestora.
 • Sănătate: susținătorii plantari nu numai că sunt recomandați pentru corectarea posturii, ci și pentru îmbunătățirea circulației sanguine. De aceea, ei sunt cu precădere recomandați femeilor însărcinate, care pot dobândi probleme posturale datorită creșterii în greutate.
 • Terapie: în cazul diferitelor traume sau malformații, talpa piciorului are nevoie de stimulare pentru a îmbunătăți circulația sanguină și tonusul muscular.
 • Sport: fie că ești un sportiv amator sau profesionist, susținătorii plantari POSTUROTEST îți asigură un control mai bun al mișcărilor, amortizarea optimă a sprijinirii pe sol și prestație sportivă îmbunătățită pentru a preveni orice traume musculare sau osoase.
 • Eleganță: susținătorii plantari pot fi realizați după bunul tău plac. De aceea, nu ai de ce să renunți la încălțămintea elegantă, cu toc, pentru ocazii speciale. În urma analizei cu POSTUROTEST, poți obține susținători de grosimi reduse care pot fi introduși chiar și în sandale. Aceștia vor fi realizați special ca să ofere o corecție piciorului cu înclinație puternică din cauza tocului.

Modele de susținători plantari:

 • UOMO: potrivit pentru încălțămintea cotidiană a bărbatului.
 • DONNA: potrivit pentru încălțămintea cotidiană a femeii.
 • ELEGANCE: susținător de grosime redusă, pentru încălțămintea cu toc mai înalt de 5 cm, invizibil în încălțămintea deschisă sau sandale.
 • DRENAGE: destinat stimulării sistemului limfatic. Îmbunătățește circulația sanguină și favorizează drenajul lichidelor din țesuturi.
 • SPORT: destinat amortizării atingerii de sol în cadrul activităților sportive. Îmbunătățește prestația atletului și previne eventuale probleme care pot apărea la nivelul ligamentelor, mușchilor sau oaselor.
 • BAMBINO: susținător plantar destinat copiilor, în toate activitățile lor zilnice.

Dorești să beneficiezi de susținători plantari personalizați? Contactează-ne pentru a stabili o programare în cabinetul nostru din Brașov!

Contactează-ne:

Please leave this field empty.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.